loader image

Winter Culinary

“eat better … feel better”

We speak out of love because we offer you a culinary experience, new and unique tastes with honesty and history.

Winter Frühstück

Restaurant La Forge

Aufgrund der aktuellen Situation bieten wir Ihnen jeden Abend zwei Dinnerzeiten an. Bitte teilen Sie uns Ihre Wahl bei der Buchung mit. Vielen Dank!

Early Dinner: 18:00 bis 20:00 Uhr
Late Dinner: 20:00 bis 22:00 Uhr

“…CULINARY FUSION OF THE CÔTE D’AZUR WITH HINTERTHAL…”

The restaurant of the married couple Francesca Alessi and Paolo Amadori is a well-known address for all connoisseurs of the culinary art on the Côte d’Azur. Francesca, the loving hostess, and Paolo, the chef de cuisine, seduce their guests at La Forge Ramatuelle with delicacies with an Italian touch. Inspired by the sea, which Italy and France know equally well. “It’s the same sea that comes from Italy to whisper sweet phrases of love to the Côte d’Azur”, is how Paolo sees it, taking French and international specialties to their Italian essence, interpreting them with his own personal creativity and boldness.

To the website of the restaurant La Forge

Weihnachtsmenu 2020

Willkommens-Aperitif

Vorspeisen/Antipasti
Rohes Rindsfilet, Sellerie und weisser Trüffel
Geräuchertes Filet vom Aal auf kleinem Salat mit Himbeer- und Granatapfelessig

Primi piatti
Parmesangefüllte Cappelleti, Kapaunbrühe, Foie Gras und schwarzer Trüffel
Briesrisotto, Flusskrebse und Bratensugo

Hauptgerichte/Piatti principali
Supreme vom Perlhuhn im Brotteig mit seinem Jus, kleinen Gemüsen und frischem Schafskäse
« Brodetto » Fischsuppe aus der Adria, Bruschetta mit rosa Knoblauch und Rosmarinkichererbsen

Weihnachtspanettone
Warmer Panettone mit Cremeeis, Grand Marnier Sauce

Petits Fours und festliche Leckereien

Sylvestermenu 2020

Mis en bouche
Frittierte Teigtasche mit Gorgonzolakäse und Pistazien
Gefüllter Schweinsfuss “Zampone” und knusprige Linsen
Parmaschinken 24 Monate gereift und sauer eingelegtes kleines Gemüse
1 Glas Sekt “Franciacorta”

Entrée
Fondant von der Rindszunge in Honig-Senfsauce an kleinem Wurzelsalat
oder
Hummer mit schwarzem Trüffel an leichter Olivenöl-Sardellen-Knoblauchsauce “Bagna Cauda”

Primi piatti
“Ei” in einem Raviolo in Begleitung Seiner Majestät dem Weissen Trüffel
oder
Grüner Risotto mit Roter Seebarbensauce, Rosinen, Pinienkernen und Dill

Piatti principali / Hauptspeisen
Tournedos Rossini
oder
Saibling mit Orangen-Chicorée, Frühlingszwiebel, Butter, Zitrone und Vanille

Dolce finale / Süsses Finale
“Pandoro”-Gratin, hausgemachtes Vanilleeis à la minute, buntes Saucendripping
Kleines Festgebäck

1 Glas Champagner

The menu may be subject to possible fluctuations due to market availability. We ask our guests to inform us at least 24 hours in advance of any incompatibilities, allergies or change requests.

Winter Frühstück

Breakfast

Due to the current situation we offer two breakfast times every morning. Please let us know your choice at the time of booking. Thanks a lot!

Early Bird: 8:00 bis 9:30
Rise & Shine: 9:30 bis 11:00

“…Austrian GEMUETLICHKEIT…”

Served at the table: Etagere with sausage specialities from the Pinzgau, jam, cream cheese as well as fruit, muesli, yoghurt, sweet delicacies and much more…

On order: egg dishes fresh from the kitchen

For late risers: breakfast in the lounge until 12 o’clock (25 € surcharge)

Breakfast in the room: at extra charge (Room Charge 10 €)

We also plan exclusive, individual specials for our guests every season.

best price guarantee

You always book at the best price on our homepage !

Central Reservations
reservations@huetterboenan.com

Boutique Hotel Wachtelhof
Urslaustraße 7
A‑5761 Maria Alm — Hinterthal

Phone & Reservation
+43 6584 — 23888–0

E‑Mail:
hotel@wachtelhof.net

Legal Notice & Privacy Policy